Σχετικά με μας

    Το βιβλιοχαρτοπωλείο"Μείλιχος"

              Μητρέλη Αγάπη.

 

Το φυσικό μας Βιβλιοπωλείο βρίσκεται στο Νοταρά 122 στην Πάτρα με πλήρη τμήματα βιβλίων, εργαλείων γραφής, χαρτικών, σχολικών, αναλώσιμων Η/Υ και εκπαιδευτικών παιχνιδιών και λειτουργεί διαρκώς εξελισσόμενο από το 1999.

Το κατάστημά μας προσφέρει στους φίλους του βιβλίου όχι μόνο την τεράστια ποικιλία σε βιβλία όλων των ειδών αλλά και την άνεση και οικειότητα ενός φιλόξενου χώρου.

Με αγάπη και μεράκι για το βιβλίο και όλα τα αντικείμενα που περιστρέφονται γύρω από αυτό, είδη γραφής, αξεσουάρ, είδη ζωγραφικής κ.ά., εργαζόμαστε καθημερινά για να ικανοποιούμε τις ανάγκες του κοινού και να παραμένουμε ενημερωμένοι.

Το καταρτισμένο προσωπικό μας, είναι στη διάθεση σας και σας περιμένει καθημερινά για να σας συστήσει με τους δημιουργούς και τα έργα τους.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα λειτουργεί δυναμικά με τις καλύτερες τιμές σε χιλιάδες τίτλους βιβλίων, εργαλείων γραφής, χαρτοπωλειακών ειδών, εκπαιδευτικών παιχνιδιών και επιλεγμένων δώρων.

Η συνεχής ανανέωση των προϊόντων μας και η αγάπη μας για το έργο μας, έχει ως συνέπεια το e-shop μας να είναι πλήρως ενημερωμένο και εκσυγχρονισμένο. Παρόλα αυτά, είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε παρατήρηση ή έλλειψη μπορείτε να επισημάνετε.Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Το βιβλιοπωλείο ¨Μείλιχος¨

Το βιβλιοπωλείο Μείλιχος βρίσκεται στην περιοχή της Αγυιάς στην Πάτρα στην οδό Νοταρά 122. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις, επίσης διαθέτει τεράστια ποικιλία σε αναλώσιμα είδη & είδη γραφείου.Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

 copyright © www.milihos.gr 2021