Σχετικά με μας

Βιβλιοπωλείο Μείλιχος

    Το βιβλιοχαρτοπωλείο"Μείλιχος"

              Μητρέλη Αγάπη.

 

Το φυσικό μας Βιβλιοπωλείο βρίσκεται στο Νοταρά 122 στην Πάτρα με πλήρη τμήματα βιβλίων, εργαλείων γραφής, χαρτικών, σχολικών, αναλώσιμων Η/Υ και εκπαιδευτικών παιχνιδιών και λειτουργεί διαρκώς εξελισσόμενο από το 1999.

Το κατάστημά μας προσφέρει στους φίλους του βιβλίου όχι μόνο την τεράστια ποικιλία σε βιβλία όλων των ειδών αλλά και την άνεση και οικειότητα ενός φιλόξενου χώρου.

Με αγάπη και μεράκι για το βιβλίο και όλα τα αντικείμενα που περιστρέφονται γύρω από αυτό, είδη γραφής, αξεσουάρ, είδη ζωγραφικής κ.ά., εργαζόμαστε καθημερινά για να ικανοποιούμε τις ανάγκες του κοινού και να παραμένουμε ενημερωμένοι.

Το καταρτισμένο προσωπικό μας, είναι στη διάθεση σας και σας περιμένει καθημερινά για να σας συστήσει με τους δημιουργούς και τα έργα τους.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα λειτουργεί δυναμικά με τις καλύτερες τιμές σε χιλιάδες τίτλους βιβλίων, εργαλείων γραφής, χαρτοπωλειακών ειδών, εκπαιδευτικών παιχνιδιών και επιλεγμένων δώρων.

Η συνεχής ανανέωση των προϊόντων μας και η αγάπη μας για το έργο μας, έχει ως συνέπεια το e-shop μας να είναι πλήρως ενημερωμένο και εκσυγχρονισμένο. Παρόλα αυτά, είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε παρατήρηση ή έλλειψη μπορείτε να επισημάνετε.Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.